FIFA World Cup 2014: Hoe Was De Wedstrijd Tussen Mexico En Kameroen?

Op 13 juni vond in de Braziliaanse stad Natal de tweede wedstrijd van het WK in Brazilië plaats. Het Mexicaanse nationale team ontmoette Kameroen. De wedstrijd vond plaats in de regen, wat voor wat overlast zorgde voor de spelers.

FIFA World Cup 2014: hoe was de wedstrijd tussen Mexico en Kameroen?

De eerste helft van de ontmoeting Mexico - Kameroen op het WK in Brazilië kan gerust de tijd van onverantwoorde doelpunten genoemd worden. De belangrijkste gebeurtenissen van de vijfenveertig minuten van de eerste helft waren de afgelaste goals tegen beide teams. Dus in de 12e minuut scoort Dos Santos na een flankcross, maar de lijnscheidsrechter annuleert het doelpunt vanwege een controversiële buitenspelpositie.

Slechts een paar minuten gaan voorbij en de Afrikanen sturen de bal na een hoekschop de poorten van Mexico in. Het doelpunt werd afgelast wegens buitenspel. De beslissing van de rechter was niet controversieel. De 30e minuut van de helft werd gekenmerkt door de tweede afgelaste bal tegen Kameroen. Na een corner bereikte Dos Santos (Mexico-spits) de bal met zijn hoofd, maar de scheidsrechter annuleerde het doelpunt opnieuw.

De tweede helft verliep in hetzelfde tempo als de eerste. Over hoge snelheden hoefde niet te worden gesproken, aangezien het veld een rol speelde. Het regende de hele wedstrijd. Het publiek wachtte echter nog steeds op de gescoorde bal. Dit gebeurde na de zeldzame snelle aanval van de Mexicanen. Dos Santos stond weer op het scherpst van de snede, maar zijn schot werd gepareerd door de Kameroense doelman. Peralta was echter de eerste die de bal raakte en maakte de bal af in het lege net.

Zo won het Mexicaanse nationale team met 1-0 en scoorde de eerste drie punten in Groep A, in deze indicator gelijk aan de Brazilianen. Kameroen en Kroatië sluiten de groep A-tafel na de eerste ronde zonder gescoorde punten.