Hoe Zenit Zijn Eerste Wedstrijd Speelde In Het Seizoen Van De Champions League 2014-2015

Op 16 september speelde Zenit St. Petersburg zijn eerste wedstrijd in de groepsfase van het seizoen van de Champions League 2014-2015. De rivalen van onze club waren de spelers van Benfica. De wedstrijd vond plaats in Portugal.

Hoe Zenit zijn eerste wedstrijd speelde in het seizoen van de Champions League 2014-2015

Het Russische team begon vol vertrouwen aan de ontmoeting met de formidabele Portugese tegenstander. Al in de eerste minuten serveerde de Hulk gevaarlijk het strafschopgebied. Zijn voorzet eindigde bijna in een doelpunt tegen Benfica. Dit was de eerste waarschuwing tegen de Portugese verdediging. Na een paar minuten scoorde Zenit nog steeds. Hulk ontving in de 5e minuut een slimme pass van Shatov en stuurde de bal in het net van Arthur's doel. Het Russische team nam de leiding met 1-0. Na het toegekende doelpunt probeerden de spelers van Benfica hun acties in de aanval te intensiveren, maar de St. Petersburgse voetballers lieten hun tegenstanders niets doen.

Halverwege de eerste helft vonden er nog twee belangrijke gebeurtenissen plaats. Voor een overtreding van het laatste redmiddel tegen Dani werd de Portugese doelman van het veld gestuurd en in de 22e minuut, na een hoekschop, stelde Witsel de voorsprong van Zenit veilig. De stand staat nu op 2 - 0. Met dit resultaat gingen de teams op pauze.

In de tweede helft kregen de spelers van de Russische club nog enkele kansen. De implementatie mislukte echter. Hulk raakte de paal nadat hij vanuit een scherpe hoek had geraakt, Rondon schoot langs de poort en ging naar een rendez-vous met de keeper. De spelers van Benfica kregen geen honderd procent kansen om te scoren. De gevaarlijke klap op het hoofd van Luizao kunnen we pas na de standaard noteren. Spa's Lodygin.

De wedstrijd eindigde met een zelfverzekerde overwinning van Zenit met een score van 2-0. De spelers van het Russische team toonden een goede organisatie van het spel en konden hun klasse bevestigen.