Hoe Australië Speelde Op Het WK Van

Het Australische nationale team boekte in 2014 al grote successen toen het de laatste fase van het WK in Brazilië bereikte. De Australiërs werden niet beschouwd als favorieten van het kampioenschap, hun belangrijkste taak op het toernooi was om goed solide voetbal te demonstreren.

Hoe Australië speelde op het WK van 2014

We kunnen zeggen dat het Australische nationale team een van de moeilijkste groepen in het kampioenschap kreeg. Kwartet B werd uitgeroepen tot een van de dodengroepen van de mundial. De rivalen van Australië waren de nationale teams van Spanje, Nederland en Chili.

De Australiërs speelden hun eerste wedstrijd in de groepsfase tegen het team van Chili. Het eindresultaat van de bijeenkomst kan als teleurstellend worden beschouwd voor de vertegenwoordigers van het groene continent. De Australiërs verloren met 1 - 3.

In de tweede wedstrijd stonden de Australische voetballers tegenover Nederland. Deze wedstrijd bleek voor de Australiërs de beste van het toernooi. Ook al won Nederland met 3-2, het Australische publiek en fans konden tevreden zijn met de prestaties van hun favoriete voetballers. De wedstrijd Australië - Nederland werd een van de spannendste van het toernooi.

De laatste wedstrijd van het kampioenschap speelden de Australiërs tegen het Spaanse team. De wereldkampioenen van 2010 hadden een dringende behoefte om hun fans in minstens één wedstrijd te plezieren. Daardoor vielen de Australiërs onder het toch al ongemotiveerde, maar furieuze Spanje. Australië verloor met 0 - 3.

De Australiërs namen, zoals verwacht, de laatste plaats in groep B in en kregen in elke wedstrijd drie doelpunten tegen. Er was geen sensatie op het toernooi - na drie wedstrijden van het kampioenschap ging het Australische team naar huis.