Hoe Het Russische Nationale Team Met Algerije Speelde Op Het WK In Brazilië

Voor veel fans van het Russische voetbal was de beslissende wedstrijd op het WK in Brazilië de wedstrijd tussen het team van Rusland en Algerije. De bijeenkomst vond plaats op 26 juni in de stad Curitiba. Het nationale team van Capello had een overwinning nodig om door te gaan in de play-offs.

Porajenie_Rossii_

De wedstrijd tussen Rusland en Algerije begon met goed nieuws voor Russische fans. Al in de 6e minuut, na Kombarov's prachtige feed vanaf de linkerflank, stuurde Kokorin de bal met zijn hoofd de top negen van de Afrikaanse poorten in. Het doelpunt is erg mooi geworden.

Na het doelpunt probeerden de Russen de bal meer onder controle te krijgen, maar dit leidde niet tot gevaarlijke momenten. De tweede helft van de eerste helft is al voorbij met een klein voordeel van de Afrikanen. Vooral de spelers van Algerije probeerden na de spelhervattingen gevaar op te zwepen voor de poorten van de Russen. Het werd opvallend dat de Russen keer op keer paardenballen verloren. De Afrikanen sloegen tweemaal gevaarlijk met het hoofd op het doel van de tegenstander. Voor het eerst kreeg Akinfeev de bal, bij de tweede poging miste de Afrikaanse speler het doel. Dit waren allemaal gevaarlijke oproepen voor de Russen.

Het aanvallende spel van de Russische ploeg in de eerste helft klopte niet. Er is absoluut niets om te onthouden, behalve het doel. Tegen het einde van de eerste helft van de ontmoeting maakten beide teams veel ruzie, het was duidelijk dat het de spelers op sommige momenten ontbrak aan vaardigheid. Daarom zagen kijkers heel weinig gevaarlijke aanvallen.

De eerste helft van de ontmoeting eindigde met een minimaal 1 - 0 voordeel van de Russen, die de fans niet anders konden verrassen met een ietwat saaie wedstrijd.

De tweede helft begon met de aanvallen van de Russen. Samedov kreeg een prachtige kans, maar de middenvelder van het Russische nationale team kon de doelman niet verslaan. Op dat moment wilden de Russische fans niet geloven dat deze aanval de laatste gevaarlijke bedreiging voor het doel van de Algerijnen zou zijn.

Afrikaanse spelers probeerden in de tweede helft van de meeting gevaar te creëren bij de poorten van de Russen met paardenvoeders in het strafschopgebied, wat uiteindelijk resultaat opleverde. Na de volgende standaard ging de service het strafschopgebied van de Russen in. Akinfeev bereikte de bal niet bij de uitgang en Islam Slimani werd een kwaadaardig genie voor Rusland. De Afrikanen maakten de stand gelijk. De 1-1 was al in het voordeel van de Afrikanen en dit resultaat zou de Russen naar huis kunnen sturen. Het doelpunt werd gemaakt in de 60e minuut van de wedstrijd.

De Russen hadden nog een half uur om het winnende doelpunt te maken, wat de Russische ploeg naar de play-offfase van het toernooi zou kunnen leiden. De Russen hebben echter geen enkele extreem gevaarlijke aanval gedaan. We kunnen ons alleen de trap van Kerzhakov herinneren, maar de Afrikaanse doelman pareerde de bal probleemloos.

Algerije verdedigde de laatste 30 minuten van de wedstrijd met het hele team en bouwde verschillende verdedigingslinies op. Russische spelers wisten keer op keer hun weg niet te vinden, zelfs niet naar het strafschopgebied van de Algerijnen. Er waren weinig schoten op doel. Dit alles vooraf bepaald het uiteindelijke resultaat van de vergadering.

Het laatste fluitsignaal van de hoofdscheidsrechter van de wedstrijd registreerde de score 1-1. Dit resultaat was opnieuw een mislukking voor het Russische team op grote toernooien, want nu gaat het Russische nationale team naar huis.

Helaas moeten we nogmaals vaststellen dat Russische voetballers er niet in zijn geslaagd een goed spelniveau te tonen op grote Europese en wereldtoernooien. Veel voetbalexperts zullen unaniem verklaren dat Rusland opnieuw niet aan de verwachtingen heeft voldaan, hoewel neutrale fans misschien bezwaar hebben, omdat het spel van de Russen precies op hun niveau was. Het team van Capello heeft al succes geboekt na het behalen van het kampioenschap zelf. Op dit moment is dit voor Russen het toppunt van mogelijkheden.