Hoe Algerije Speelde Op Het WK Van 2014

Voor de Algerijnse voetballers is het al een waardig resultaat geworden om in de groepsfase van het kampioenschap in Brazilië te komen. Daarom was de belangrijkste taak van dit Afrikaanse team op het toernooi om degelijk kwaliteitsvoetbal te laten zien.

Hoe Algerije speelde op het WK van 2014 2014

Op het WK in Brazilië kwam het nationale team van Algerije in groep N. De rivalen van de Afrikanen waren twee Europese teams - Rusland en België, evenals het team van Zuid-Korea.

De Algerijnen speelden hun eerste wedstrijd in de groepsfase met het team van België. De eerste helft van de wedstrijd eindigde met een minimaal voordeel van de Algerijnen (1 - 0). Afrikaanse voetballers wisten het voordeel echter niet vast te houden. Ze verloren van de Belgen 1 - 2.

In de tweede wedstrijd van de groepsfase toonde Algerije hun beste prestatie in het toernooi. Al in de eerste helft schoten drie onbeantwoorde goals de poorten van de Zuid-Koreaanse spelers binnen. In de tweede helft van de ontmoeting scoorden de Afrikanen nog een doelpunt en kregen er slechts twee tegen. Het resultaat van de ontmoeting was de effectieve overwinning van Algerije 4-2.

Om van de groep naar de play-offs van het WK 2014 te gaan, moesten de spelers van Algerije niet verliezen van het Russische nationale team. De Afrikanen hebben dit resultaat bereikt. Een 1-1 stand bracht Algerije van de tweede plaats in Groep H naar de play-offs.

In de 1/8 finale moesten de spelers van Algerije spelen met de toekomstige kampioenen van het kampioenschap - het Duitse team. 90 minuten van de ontmoeting gingen voorbij met het voordeel van de Duitsers, maar het publiek zag de doelpunten niet. Alleen in de verlenging kon Duitsland het Algerijnse nationale team duwen (2 - 1).

Het betreden van de play-offfase voor de Algerijnse voetballers was een echte triomf. Het team behoorde tot de 16 sterkste in het toernooi. De spelers van Algerije waren het tweede Afrikaanse team in het WK 2014 dat zo ver kwam (Nigeria was een andere Afrikaan in de play-offs). Veel toeschouwers van het wereldkampioenschap zullen zich de toewijding van de Algerijnse voetballers en hun verlangen om te winnen herinneren.