Hoe Het Duitse Team Speelde Op Het WK

Het Duitse voetbalteam was voor de start van het WK in Brazilië een van de belangrijkste favorieten om het WK te winnen. De afdelingen van Lev waren in staat om hun status te rechtvaardigen en lieten misschien het meeste teamvoetbal zien van alle nationale teams van het kampioenschap.

Hoe het Duitse team speelde op het WK 2014

Team Duitsland viel in dezelfde groep als de Portugezen, het Amerikaanse team en de Ghanezen. Het was Kwartet G. De Duitsers speelden de eerste wedstrijd van het toernooi op een zeer georganiseerde manier. Ze wisten Portugal te verslaan met een verpletterende score van 4-0. De tweede wedstrijd van de groepsfase was niet zo rooskleurig. De Duitsers werden tegengewerkt door de onverzettelijke Ghanezen. De afdelingen van Lev konden genoegen nemen met slechts een gelijkspel in de wedstrijd met het Ghanese team (2 - 2). De laatste wedstrijd in de groepsfase werd gespeeld door Duitsland tegen het Amerikaanse nationale team. In een gespannen strijd wonnen de Duitsers met een minimumscore van 1-0. Hierdoor kon Duitsland vanaf de eerste plaats in Groep G doorstoten naar de play-offs van het WK.

Bij de 1/8 finale had Duitsland bepaalde problemen met Algerije. 90 minuten van de ontmoeting eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. Pas in de extra tijd wisten de Duitsers de overhand te krijgen (2 - 1).

In de kwartfinales stond Duitsland tegenover meer eminente rivalen - het Franse nationale team. De Duitsers wisten nog een overwinning te behalen met een minimumscore van 1 - 0. Dit was genoeg om de halve finale te bereiken en daar tegen Brazilië te spelen.

Duitsland toonde zijn beste voetbal op het toernooi in het spel met de gastheren van het kampioenschap. De verwoestende score van de halve finale 7-1 in het voordeel van de Europeanen deed hen praten over de Duitsers als de belangrijkste en onvoorwaardelijke favorieten van het kampioenschap.

In de finale werd het Duitse team tegengewerkt door Argentinië. Het was een wedstrijd van gelijkwaardige tegenstanders, maar de Duitsers bleken cooler. Ondanks dat 90 minuten na de ontmoeting de winnaar niet bekend werd gemaakt (0 - 0), zag het publiek de doelpunten toch tijdens de speeltijd. Mario Götze scoorde het enige winnende doelpunt in de tweede verlenging, waardoor Duitsland viervoudig wereldkampioen voetbal werd.

Het eindspel van de Duitsers is triomfantelijk te noemen. Het Duitse nationale team was een zeer georganiseerd team, en niet alleen een verzameling van 11 beroemde en getalenteerde spelers. De overwinning van de Duitsers was een welverdiend resultaat van zowel het coachingswerk als de activiteiten van de Duitse voetbalbond.