Herziening Van De Wedstrijd Olympiacos - Krasnodar Op 21-08-2019

FC Krasnodar vertegenwoordigt Rusland in de Champions League in 2019. En de volgende rivaal van de club was de Griekse Olympiacos. Het eerste gevecht vond plaats in Griekenland. In deze recensie kunt u alle gebeurtenissen van de wedstrijd lezen.

Herziening van de wedstrijd Olympiacos - Krasnodar op 21-08-2019

FC Krasnodar uit de gelijknamige stad behaalde vorig seizoen de derde plaats in het Russisch voetbalkampioenschap en kreeg het recht om Rusland te vertegenwoordigen in de Champions League. De eerste rivaal van de Russische club was het Portugese Porto. Nadat hij op totaal had gewonnen, ging Krasnodar verder. De volgende rivaal van het team was de Griekse Olympiacos. Krasnodar-fans hoopten op een positieve afloop van de wedstrijd over twee ronden. Bij een overwinning kwam de Russische club in de groepsfase van de Champions League.

Woensdagavond speelde Griekenland de eerste van twee geplande wedstrijden tegen Olympiacos. Krasnodar betrad het veld met de volgende samenstelling - Safonov, Ramirez, Fjoluson, Spayich, Petrov, Namli, Cabella, De Vilhena, Wanderson, Kambolov, Berg.

Vanaf de eerste minuten ging de wedstrijd niet in het voordeel van de Russische club. Spelers van Krasnodar maakten veel fouten bij het passen en kwamen zelden in de buurt van het doel van de tegenstander. Olympiacos handelde zelfverzekerder en versloeg Matvey Safonov vaak op doel. De keeper heeft veel ballen gevangen of geraakt. Maar in de 30e minuut slaagde de spits van de Griekse club Guerrero er in een prima trap in de hoek van het doel te trappen en werd de stand 1:0 in het voordeel van de gastheren. Keek deze momenten naar Krasnodar, Remy Cabella raakte geblesseerd en er was een gedwongen vervanging. In plaats daarvan betrad Christopher Olsson het veld.

Bovendien had Olympiacos in de eerste helft kunnen scoren. Maar in sommige afleveringen had Krasnodar gewoon geluk. In de aanval werd de Russische club in de eerste helft niet herinnerd voor iets opmerkelijks. Er was alleen een gevaarlijke klap van Wanderson.

In de tweede helft werd Krasnodar aanvallend beter. Maar het team was erg moe en in de verdediging gedroegen ze zich niet zo verzameld. Zelfs de wissels konden het verloop van het mislukte gevecht niet veranderen. Maar Olympiacos speelde de vervanger met volle teugen. De aanvallende voetballer Rangelovich betrad het veld en maakte al na enkele minuten twee goals tegelijk. Eerst verhoogde hij het voordeel van Olympiacos tot twee doelpunten in 78 minuten, en in 85 minuten bracht hij de zaken tot een nederlaag. Het laatste punt in de wedstrijd werd gezet door middenvelder Podense, die in de 89e minuut het vierde doelpunt maakte tegen Safonov.

Zo eindigde de ontmoeting met de nederlaag van Krasnodar met een score van 4: 0. De terugwedstrijd vindt een week later plaats in Krasnodar, maar na de eerste wedstrijd is het best moeilijk om een wonder van het Russische team te verwachten. Olympiacos speelde veel beter en verdiende de overwinning. Krasnodar-voetballers waren niet klaar voor de beslissende wedstrijden van de Champions League. Zij hebben onvoldoende ervaring met dergelijke bijeenkomsten. Bij een totale nederlaag gaat Krasnodar naar de groepsfase van de Europa League.