FIFA World Cup 2014: Hoe Frankrijk Met Honduras Omging

De tweede wedstrijd in Groep E op het WK in Brazilië vond op 15 juni plaats in de stad Porto Alegre. De nationale teams van Frankrijk en Honduras streden in het Beira Rio-stadion. Voetbalexperts stelden dat de Europeanen in dit paar in het spel een significant verschil in klasse hadden moeten laten zien. En zo gebeurde het op het groene grasveld van het stadion.

francia_gonduras

Weinigen geloofden dat het Hondurese nationale team gelijk voetbal kon bieden aan de Fransen. Na de recente gebeurtenissen in de wedstrijd Uruguay - Costa Rica konden neutrale fans echter nog steeds hopen op een wonder. Maar dat gebeurde niet.

De hele eerste helft op het veld was één team - Frankrijk. Honduras deed dat gewoon. dat hield de verdediging. Ik moet zeggen, het lukte tot een tijdje. In de eerste 25 minuten raakten de Fransen twee keer de lat, vielen scherp aan, maar konden niet scoren. Pas tegen het einde van de eerste helft van de ontmoeting, met het totale voordeel van de Fransen, viel het doelpunt. Het werd gescoord door Karim Benzema in de 45e minuut vanaf de penaltystip. Voor een overtreding in het strafschopgebied op Pogba Field werd een Hondurese speler van het veld gestuurd. Na het doelpunt werd duidelijk dat er geen wonder zou gebeuren.

De tweede helft ging verder met nog scherpere aanvallen vanuit Frankrijk, en de rivalen van laatstgenoemde dachten niet eens aan aanvallen. Je herinnert je slechts één schot op doel van het doel van de Franse keeper.

Op 48 minuten sluit Karim Benzema de perfecte one-touch pass prachtig af. De bal raakt de verre paal, stuitert vervolgens in de hand van de keeper en gaat dan pas over het geliefde lint. Statistics pakte de tweede bal van Benzema en scoorde een eigen doelpunt. De belangrijkste gebeurtenis was echter de verhoging van de rekening. 2 - 0 Frankrijk staat voor.

De belangrijkste ster die Frankrijk aanviel, bleef het doel van de tegenstander bedreigen. Het resultaat was het derde doelpunt van Benzema na 72 minuten. Het was al een vlucht. De score wordt 3 - 0 en Frankrijk juicht. Aan het einde van de wedstrijd waren er nog momenten voor de wereldkampioenen van 1998, maar doelpunten zag het publiek niet meer.

De uiteindelijke verpletterende score was het bewijs van een vrij gemakkelijke overwinning voor de Fransen. Hun klasse trof, en dit kon geen problemen veroorzaken met de "vergeldingsacties" over Honduras.