MFM-2015 Ijshockey: Hoe Het Spel Tsjechië - Rusland Werd Gespeeld

In de eerste uren van de nieuwe 2015 Moskou-tijd in de Canadese stad Toronto speelde het Russische ijshockeyteam de laatste groepswedstrijd van het Wereldkampioenschap Jeugd. De rivalen van de Russen waren de hockeyspelers van het Tsjechische nationale team.

MFM-2015 ijshockey: hoe het spel Tsjechië - Rusland werd gespeeld

Voor het nationale jeugdijshockeyteam van Rusland van de tweede plaats in Groep B tot de play-offfase van de MFM-2015 moesten de Russen het Tsjechische nationale team verslaan. De wedstrijd was echter verre van de beste weg voor de Russen.

De eerste gevaarlijke aanval werd uitgevoerd door de afdelingen van Bragin, maar de Russische hockeyspelers slaagden er niet in een twee-tegen-een-uitgang te realiseren. Jonge hockeyers van Tsjechië raakten na de openingsnotulen van de meeting aan de site gewend, wat tot uiting kwam in de definitieve statistieken over schoten op doel. De Tsjechen gooiden de Russen 4 keer (12 schoten tegen 3). Het logische gevolg van de eerste periode was de puck van Patrick Zdragl in de 12e minuut. Het eerste deel van de ontmoeting eindigde met een minimaal voordeel van het Tsjechische nationale team.

In de tweede periode probeerde de Russische ploeg actiever op het doel van de tegenstander op te treden, maar in het aanvallende spel van onze ploeg werd niets positiefs waargenomen. Er waren ook problemen in de verdediging van de Russen, wat leidde tot de tweede toegegeven puck. Pavel Zaha vergroot in de 25e minuut het voordeel van de Tsjechen. Daarna wisten de Russen het recht op een vrije worp te krijgen. Maar Ivan Barbashev maakte geen misbruik van de situatie. Toegegeven, de Russische spits wist in de tweede periode nog steeds de score te breken. In de 36e minuut won Barbashev één doelpunt terug. Het doelpunt werd gescoord toen ons team de meerderheid speelde. De tweede periode eindigde met minimaal 2:1 voordeel van de Tsjechen.

In de laatste dvadtsatiminutke slaagden de Russen er niet in om het gat in de score goed te maken, integendeel, in de laatste periode miste het Russische team nog twee keer. Patrick Zdragal verhoogde in de 43e minuut de voorsprong van het Tsjechische nationale team. De Russen slikten op het laatste moment van de ontmoeting het laatste doelpunt van de wedstrijd in een leeg net. Ondřej Kashe scoorde tegen de Tsjechische nationale ploeg. De eindstand van de wedstrijd is 4:1 in het voordeel van het Tsjechische jeugdteam.

Door de nederlaag van het Russische nationale team van het Tsjechische team konden de Russen slechts de derde plaats in groep B innemen. Nu zullen de jonge hockeyspelers van het Amerikaanse nationale team rivalen worden van Bragin's afdelingen in de kwartfinale.