FIFA World Cup 2014: Hoe Het Spel Italië - Uruguay Werd Gespeeld

Op 24 juni vond in de Braziliaanse stad Natal de belangrijkste wedstrijd plaats in Groep D. De nationale teams van Italië en Uruguay streden om de play-offs. De Italianen waren blij met een gelijkspel, terwijl de Zuid-Amerikanen alleen aan een overwinning toe waren.

FIFA World Cup 2014: hoe het spel Italië - Uruguay werd gespeeld

Misschien zal het spel Italië - Uruguay een schandaal veroorzaken op het WK, gewijd aan scheidsrechters. De fans zagen het fonkelende voetbal niet. Het spel was erg intens en onvoorspelbaar. De teamleiders toonden niet hun beste kwaliteiten, maar de hoofdpersoon van de ontmoeting was een persoon die niets te maken heeft met Italië of Uruguay. De hoofdscheidsrechter uit Mexico Rodriguez Marco zei zijn gewichtige woord in de 59e minuut van de wedstrijd en werd de hoofdrolspeler van het spel …

Het begin van de eerste helft werd gehouden met het voordeel van het Europese team. De Italianen controleerden de bal meer, probeerden het doel van de tegenstander te bedreigen met scharnierende passes in het strafschopgebied. Er waren echter geen gevaarlijke momenten. Balotelli liet een verschrikkelijke wedstrijd zien - het enige wat de zwarte spits op het veld kon doen, was een gele kaart krijgen. In de tweede helft van de helft konden de Uruguayanen echter ook geen supergoalmoment creëren. Vanaf de eerste helft herinnert men zich slechts één gevaarlijke aanval van de Uruguayanen, waarbij de Italiaanse doelman tweemaal in het spel kwam, terwijl de Italianen zich alleen de vrije trap van Pirlo herinneren.

De tweede helft van de vergadering begon met een gelijk spel, en toen vond het belangrijkste evenement van de wedstrijd plaats, wat de uitkomst van de vergadering effectief beïnvloedde. Hoofdscheidsrechter Rodriguez Marco treedt in de 59e minuut op de voorgrond met de zeer omstreden rode kaart Claudio Marchisio. Er zullen meer vragen zijn over deze aflevering. Veel mensen kregen de indruk dat de rechter de kaarten gewoon door elkaar haalde.

Daarna begonnen de Uruguayanen, met een numeriek voordeel, met grote troepen aan te vallen. Ze drongen aan op de poorten van de Italianen, maar deze hielden stand. We moeten toegeven dat er slechts één gevaarlijk moment was aan de poorten van het Italiaanse nationale team. De Uruguayaanse speler schoot gevaarlijk van buiten het strafschopgebied op het doel van de Europese ploeg, maar miste het doel.

Op de 79e minuut speelde de hoofdscheidsrechter van de ontmoeting opnieuw openlijk voor Uruguay. Luis Suarez in het strafschopgebied van de Italianen bijt op de schouder van Celini, maar de scheidsrechter liet geen kaart zien. Ongeacht de nationale voorkeuren, iedereen die voetbal begrijpt, weet dat dit een duidelijke rode kaart is. De scheidsrechter vergiste zich opnieuw in het voordeel van Uruguay.

Slechts een paar minuten na de corner scoort Diego Godin met zijn hoofd misschien wel het belangrijkste doelpunt van zijn leven. Uruguay komt op voorsprong in de 81e minuut van de ontmoeting, en het hele voetbal Italië stort zich in rouw.

Nadat het doelpunt was gescoord probeerden de Italianen in kleinere hoeveelheden aan te vallen, maar ze konden niets doen. 1-0 wint Uruguay en gaat van de tweede plaats in Groep D door naar de play-offs. De Italianen vormen ook het gezelschap van Spanje, Engeland en verschillende andere teams die het kampioenschap verlaten.