Wie Werd De Winnaar Van MFM-2015 Hockey

In de nacht van 6 januari, Moskouse tijd, vond de belangrijkste wedstrijd van het jaar voor hockeyspelers onder de 20 jaar plaats in Toronto. De laatste bijeenkomst van het WK bracht de jeugdteams van Rusland en Canada samen.

Wie werd de winnaar van MFM-2015 hockey

De eerste periode van de laatste wedstrijd begon deprimerend voor het Russische team. Nog geen drie minuten van de wedstrijd brachten de Canadezen onze doelman twee keer van slag. Decler (23e seconde) en Paul onderscheidden zich (de tijdtelling was 2:32 op het scorebord). Na de doelpunten verzwakten de Canadezen hun aanval op de poorten van de Russische hockeyers niet, maar wisten de overzeese spelers zich in de eerste periode niet te onderscheiden. Het Russische nationale team kon daarentegen in de 10e minuut één doelpunt maken. Verdediger Yudin onderscheidde zich.

In de tweede periode begonnen de Russen zeer actief, maar in de 26e minuut profiteerde Mac David van de fout van onze spelers in de ploeg en, één op één springend, stuurde de derde puck in het doel van het Russische nationale team. Daarna wisten de Canadezen nog twee keer te scoren, wat de score op de verpletterende stand bracht - 5: 1. Domi (28e minuut) en Reinhart (33e minuut) onderscheidden zich. Na zo'n doorbraak van het Canadese nationale team toonden de Russen een echt vechtkarakter, waarvoor de afdelingen van Valery Bragin zeer dankbaar zouden moeten zijn. Aan het einde van de periode kwamen onze hockeyspelers terug in de wedstrijd en scoorden drie doelpunten. De doelpunten werden gescoord door Barbashev, Tolchinsky en Goldobin. Het tweede en derde doelpunt van het Russische nationale team lagen slechts 32 seconden uit elkaar (dit gebeurde in de 35e minuut van de wedstrijd). Al in de 38e minuut van de ontmoeting verkleinden Russische hockeyspelers het gat tot een minimum. Het tweede segment van de wedstrijd eindigde met een score van 5: 4 in het voordeel van het Canadese nationale team.

In de derde periode haastten de Russen zich om terug te verdienen, maar de kracht was niet meer genoeg. De ontmoeting eindigde met het voordeel van de gastheren van het WK, waardoor het jeugdteam Canada de winnaar van de MFM 2015 kon worden.

Het laatste optreden van het Russische nationale team kan als succesvol worden omschreven. Ondanks de nederlaag in de finale toonde het Russische nationale team vaardigheid en karakter. De meest geschikte definitie van de prestaties van het nationale team van Valery Bragin kunnen de woorden worden genoemd van de uitstekende hockeyspeler van onze tijd Pavel Datsyuk, die aan het einde van de MFM 2015 opmerkte: We zijn trots op ons jeugdhockeyteam! !!”.