Welke Van De Deelnemers Aan De Finale Van Euro Werd Het Populairst Op Runet

Het eindtoernooi van het Europees kampioenschap voetbal UEFA EURO 2012™ Polen-Oekraïne werd op 1 juli 2012 gehouden in Kiev. De nationale teams van Spanje en Italië streden om de hoogste onderscheiding. Yandex heeft de TOP-5 van de meest populaire voetballers in de laatste wedstrijd geïdentificeerd.

Welke van de deelnemers aan de finale van Euro 2012 werd het populairst op Runet

Op de vijfde plaats stond Andrea Pirlo, de Italiaanse middenvelder. Al in de tweede minuut van de wedstrijd kreeg hij een pass uit het strafschopgebied van de tegenstander, maar schoot onnauwkeurig. Aangrijpende momenten met de deelname van een voetballer kwamen meer dan eens voor in beide helften van de confrontatie. Volgens het bedrijf "Yandex" reageerden mensen actief op dergelijke gebeurtenissen en wendden ze zich tot de zoekmachine voor aanvullende informatie.

De vierde regel van de erelijst werd ingenomen door Iker Casillas - de keeper van het Spaanse team. De ervaren keeper verdient speciale aandacht voor zijn onberispelijke prestatie tijdens de wedstrijd. Het meest aangrijpende moment was in de 52e minuut, toen de Italiaanse nationale ploeg een kans kreeg om te scoren, maar de voetballer kon Casillas niet één op één verslaan. Er waren veel gevaarlijke momenten in de eerste helft, maar de keeper hielp altijd mee.

Op de derde plaats staat de doelman van de Italiaanse nationale ploeg Gianluigi Buffon. Helemaal aan het begin van de tweede helft redde hij de ploeg van een schijnbaar onvermijdelijk doelpunt. Tegen het einde van de wedstrijd was de Italiaanse verdediging volledig ingestort en de doelman was wanhopig om het team te redden van een verpletterende nederlaag. Hoewel de finale met 4-0 eindigde in het voordeel van de Spaanse nationale ploeg, verdiende de doelman het respect van het publiek.

De tweede plaats op het podium werd ingenomen door de Spaanse spits Fernando Torres. Deze voetballer trof in de 84e minuut het doel van de tegenstander. In totaal scoorde hij drie goals tijdens UEFA EURO 2012. Slechts zes atleten die aan verschillende fasen van het toernooi hebben deelgenomen, kunnen bogen op een dergelijke prestatie. Opmerkelijk is dat Torres pas in de 75e minuut van de laatste wedstrijd het veld betrad.

De eerste plaats in de TOP-5-lijst is voor de Italiaanse spits Mario Balotelli. De prof is ook een van de zes beste spelers die drie doelpunten hebben gescoord op UEFA EURO 2012 ™ Polen-Oekraïne. Helaas wist hij niet te scoren in de finale, maar hij werd herhaaldelijk deelnemer in acute situaties bij het doel van de tegenstander.