Juventus - Inter: Uitslag Van De Wedstrijd 1/2 Italiaanse Beker

Inhoudsopgave:

Op 2 februari vond de eerste wedstrijd van 1/2 Italian Cup tussen Juventus en Inter plaats. Juventus-spits Cristiano Ronaldo wist twee keer te scoren.

Juventus - Inter: uitslag van de wedstrijd 1/2 Italiaanse Beker

De eerste wedstrijd van 1/2 van de Italiaanse beker tussen Turijn "Juventus" en Milaan "Inter" is onlangs afgelopen. De game bleek behoorlijk intens en interessant te zijn.

Geschiedenis van de Italiaanse beker

De Italiaanse beker is een toernooi dat jaarlijks wordt gehouden tussen Italiaanse clubs. Voor het eerst vond dit toernooi plaats in 1922. Het team met de meeste titels van dit toernooi is Juventus (13 trofeeën). Ik zou ook willen opmerken dat de Turijnse club de Italiaanse beker voor 4 seizoenen op rij won (2014/2015 - 2015/2016 - 2016/2017 - 2017/2018), op dat moment was de hoofdcoach Massimiliano Allegri.

Beeld
Beeld

Kwartfinales van beide teams

In 1/4 van de Italiaanse beker versloeg "Juventus" vol vertrouwen de club uit de stad Ferrara "SPAL" - de score van de wedstrijd (4: 0), in de wedstrijd wisten ze uit te blinken: Morata (Juventus), Frabotta (Juventus), Kulusevski (Juventus), Chiesa (Juventus).

Inter speelde een 1/4 Cup-wedstrijd met de leider van de Serie A - Milaan, versloeg hun tegenstanders met een score (2: 1) en onderscheidde zich in de wedstrijd: Ibrahimovic (Milaan), Lukaku (Inter), Eriksen (Inter).

Beeld
Beeld

Resultaten van de ontmoeting tussen de teams

In het thuisstadion van Inter (Giuseppe Meazza) werd de eerste wedstrijd van 1/2 van de Italiaanse beker gespeeld. De wedstrijd was behoorlijk gespannen, beide teams vochten tot de laatste minuut van de wedstrijd, niemand wilde verliezen. Een vrij snel doelpunt (9 minuten) werd gescoord door de spits van het Milanese team - Lautaro Martinez (transfer - Nicolo Barella), Juventus kon pas in de 26e minuut reageren, spits Cristiano Ronaldo voerde de penalty vakkundig uit en maakte de score gelijk (1: 1). Het volgende doelpunt werd gemaakt in de 35e minuut van de wedstrijd, Cristiano Ronaldo profiteerde van de fout van de doelman van Inter en scoorde een doelpunt in een leeg net, de score bleef tot het einde van de wedstrijd in het voordeel van Juventus - 2: 1. Als we kijken naar de statistieken van de wedstrijd, dan is het als volgt: schoten - 11/8 (Inter), schoten op doel - 5/6 (Juventus), vrije trappen - 12/18 (Juventus), corners - 4/2 (Inter), gele kaarten - 3/6 (Juventus).

Beeld
Beeld

Interviews hoofdcoach na de wedstrijd

Inter-coach Antonio Conte - “We hebben eigenlijk alles zelf gedaan. Juventus gebruikte twee van onze simpele fouten om te scoren. We moeten momenten beter implementeren, we hebben er veel gecreëerd. Tegen Juventus moeten zulke kansen benut worden. De uitvoering was uitstekend, alleen het resultaat was matig. Dit is zeer teleurstellend, we verdienden veel, veel meer dan wat er uiteindelijk uitkwam. Juventus creëerde bijna niets, ik kan me niet herinneren dat Handanovic reddingen deed , aldus de hoofdcoach van de Milanese ploeg.

Juventus-hoofdcoach Andrea Pirlo - “In de wedstrijd met Inter in de competitie waren we niet onszelf, we struikelden. Maar het bleek een waardevolle les voor ons. We hebben gewerkt aan de fouten die we in die wedstrijd hebben gemaakt. Dit is pas de eerste game, we hebben nog niets bereikt. Dit bewijst dat als we volledig gefocust zijn, het voor elke tegenstander moeilijk is om met ons te spelen. We kennen onze sterke punten. Het is niet gemakkelijk om de intensiteit vast te houden als je bijna elke dag speelt. Ik zag een geweldige reactie van het team toen we toegaven. Ons team zit vol met kampioenen en moet er het beste van maken."

Ik wil u eraan herinneren dat de tweede wedstrijd van de Italiaanse beker 1/2 op 9 februari in het Juventus-stadion zal worden gehouden.